Öğrenci olduğum için 5 yıldır Bursa' da yaşıyorum. Öncelikle beni aralarına kabul eden Bursa'lı blogger arkadaşlarıma çok teşekk...

ANATOLIUM BEAUTY BAR ETKİNLİĞİMİZ

/
2 Comments

Öğrenci olduğum için 5 yıldır Bursa' da yaşıyorum. Öncelikle beni aralarına kabul eden Bursa'lı blogger arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Bursa'daki Avm'lerin en büyük sorunu kesinlikle  her kozmetik markasının bulunmaması! Bana göre mesela Gratis büyük bir eksiklik! Ama Beauty Bar'ın açılmasıyla biraz olsun bu sıkıntının azaldığını söyleyebilirim. En büyük avantajımız tabi ki NYX ürünlerine artık kolaylıkla ulaşabiliyoruz.


Beauty Bar'ı Anatolium'da Koton'un yan tarafında bulabilirsiniz. Mağazaya girer girmez karşılaştığımız renk cümbüşü mükemmeldi. Ojelerin , rimellerin , allıkların , farların , rujların  renkleri birbirinden göz alıcıydı. Hangi birinden başlasak , hangilerini denesek diye düşünmekten zamanın nasıl geçtiğini anlamadık.



Kirpiklere bağımlılığı olanlar için birbirinden farklı rengarenk seçenekler !
                                                                         DEVAMINI OKU

Renklerin güzelliğine kaç puan ?





Oje standında hiç sıkılmadan saatlerimi geçirebilirdim !






Ablam hamile olduğu için en çok ilgimi çeken ürünlerden biri de Mama Bee ürünleriydi. Organik ve sağlıklı olduğu konusunda hiç şüphem yok.









Bu ürünler dışında Bellefontaine ürünleri de her yaşa ve cinse hitap ediyor. Ayrıca gece ve gündüz ürünlerini Beauty Bar'da bulabilirsiniz.


Ben en çok bu şirin kapsüllere bayıldım ! Bizimle gün boyu ilgilenen ve bilgi veren Operasyon müdürü Gülşen Hanım'a çok teşekkür ederim.


Bize makyaj yapan Sinan Bey'e çok teşekkürler. Gördüğünüz gibi biz çok eğlendik. Bize bu samimi ortamı sağladıkları için de çok memnun ayrıldık. 





Bize vermiş oldukları ürünleri  en kısa zamanda  deneyip yeni bir postta fikirlerimi sizlerle paylaşacağım. Ama memnun olmamama imkan yok ! 
Herşey için çok teşekkürler Beauty Bar personeli ve Zeynep Hanım. Çok keyifli bir gündü.














You may also like

2 yorum:

ARI dedi ki...

hi!! I´m your new follower :) Y like Nyx sooo much, so i like all this products.

If yu want to visit my blog, you´re wellcome

Kisses

ARI

www.misdetallesymas.blogspot.com

Unknown dedi ki...

Teşekkürler Mommyslifetime hemen takibe alıyorum:)

Nyx is really a good brand and there is no comment on their qualification. Colors , shapes are wonderful ! Ofcourse I will visit ur blog :) Lovely ARI

Blogger tarafından desteklenmektedir.


https://www.blogger.com/follow-blog.g?blogID=6974719358234970454

 


Nur's Stuudio

Türkiye'nin En Popüler Blogları

Yazar Kafem

Bumerang - Yazarkafe

Hürriyet

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *