Sizden uzak kaldığım dönemde yaptığım alışverişlerden bahsetmeye devam ediyorum. Şu sıralar pek çok blogger’ın alışveriş listesinde bahset...

WATSONS NIP-FAB GLYCOLIC FIX DAILY CLEANSING PADS

/
0 Comments
Sizden uzak kaldığım dönemde yaptığım alışverişlerden bahsetmeye devam ediyorum. Şu sıralar pek çok blogger’ın alışveriş listesinde bahsettiği Nip-Fab ürünlerini ben de çok merak ettim ve hemen alıp denemeye karar verdim. Fakat ne yazık ki Konya’daki ziyaret ettiğim hiçbir Watsons mağazasında bulamayınca ürünü almakta biraz geciktim. Daha sonra Ankara’daki bir Watsons mağazasında bulur bulmaz hemen aldım ve denemeye başladım.


Benim hazır pedleri kullanırken en büyük endişem kutunun içindeki pedler bitmeden pedlerin kuruyor oluşuydu. Gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki bu pedler hiç kuruma yapmıyor ve ilk açtığım günkü nemli yapısını hala koruyor. Özelliklerine ve nasıl uyguladığıma gelince; ben gece yatmadan önce makyajımı çıkarıp peelingimi cildime uyguladıktan sonra Nip-Fab pedlerini yüzüme ve boynuma tampon hareketlerle uyguluyorum. Ürüne de adını veren glycolic asit ciltteki ölü hücreleri arındıran, cilde taze bir görünüm veren aynı zamanda cilt lekelerini gideren bir madde. Nip-fab pedleri de içindeki glycolic asidiyle cildi arındıyor ve cildime taze bir görünüm katıyor. İçinde bulunan diğer bir madde olan hyaluronik asit ile cilde ihtiyacı olan nemi veriyor ve mavi papatya özleri ile cildi ferahlatıyor.


Nip-Fab pedlerini peeling sonrası cildime uyguladığımda hem derinlemesine temizlendiğini hem de nemlendiğini hissediyorum. Ayrıca bu pedleri uyguladıktan sonra tekrardan nemlendirici ürün kullanma gereksinimi duymuyorum çünkü hem cildimi üst üste ürünlerle yorma taraftarı değilim hem de pedlerin verdiği nemin yeterli olduğunu hissediyorum. Ben sadece gece cilt bakımımda kullanıyorum ama sabahları makyaj bazının öncesinde uygulandığında da cilt tonunu eşitlediği için iyi bir sonuç ele edileceğini düşünüyorum.
 Temizleyici pedlerin sevmediğim tek yanı ise uyguladıktan bir süre sonra cildime hafif bir yapışkanlık vermesi. Uykudan hemen önce uyguladığım için pek rahatsız edici olmuyor ama uyguladıktan sonra bekleyenler için bu durum pek hoş olmayabilir ve cildi hassas olanlarda kaşınma hissi oluşturabilir.

İçinde 60 tane ped bulunan ürün yaklaşık iki ay süreyle kullanılabilir. Fiyatı yanılmıyorsam 50 küsür liraydı ama eğer indirim dönemini takip edersiniz 35 lira gibi bir fiyata bulabilirsiniz. Ancak yazının başında da bahsettiğim gibi ne yazık ki her Watsons mağazasında bulunmuyor. Ben şu an ürünün neredeyse yarısını kullandım ve beğendiğimi söyleyebilirim. Tekrar alıp almayacağıma ise sanırım paket bitince karar vereceğim.
 Bugünlük benden bu kadar J Hoşçakalın.


You may also like

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.


https://www.blogger.com/follow-blog.g?blogID=6974719358234970454

 


Nur's Stuudio

Türkiye'nin En Popüler Blogları

Yazar Kafem

Bumerang - Yazarkafe

Hürriyet

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *