2014 e Merhaba derken bu yeni yılı blogger arkadaşlarımızla hepberaber  buluştuk. Bizi çok güzel Benzin Bursa  ekibine ve  Bengisu Han...

BENZİN BLOGGER BULUŞMAMIZ

/
0 Comments


2014 e Merhaba derken bu yeni yılı blogger arkadaşlarımızla hepberaber  buluştuk. Bizi çok güzel Benzin Bursa ekibine ve  Bengisu Hanım'a çok teşekkürler. Bu benim katıldığım ikinci buluşmamız ve daha önceden haberim olmadığı , katılamadığım için çok pişmanım. 



Bu görüşmemizde önceki buluşmamızda olmayan arkadaşlarımızla tanıştım. Hepsi sıcak kanlı ve çok tatlılar:)
Ben biraz geciktim ama geldiğimde masada tabaklarımıza koyulan Watsons kutuları vardı.




Tanıtıma gelen misafirimiz de vardı. Fulser firmasından Esma Hanım bizlere Tresan , Mr.Asam ve KrauterhoF ürünleri hakkında bilgi verdi. Daha önce Tresan Şmapuanı kullanmıştım ama yanlış kullanmışım.Aranızda kullananlar varsa mutlaka saç kremiyle kullanın. Kremsiz saçlarınız çok sertleşiyor biranda ve şampuanı suçluyoruz. Çok tatlı şirin bir bayan :)


Esma Hanım'ın yanında getirmiş olduğu Magic  Finish Fondöteni de inceleme şansı bulduk. Fondöten tek ton olmasına rağmen bütün cilt tiplerine uygun ! Çok şaşırtıcı değil mi ?
Şimdiilik eczanelerde var ama yakında Watsons da satılmaya başlayacak.Merklılarına duyurulur :)



Özlem ve Neşe'nin de bize sürprizi 3b Dream ve Lunlun çiçek  firmalarıyla iletişime geçip getirdikleri konuşma balonlarıyla İnstagram çereçeveleriydi. Eğlenceli fotoğraflarımız ve kahkahalarımızın büyük bir kısmını onlar sayesinde gerçekleştirdik.









Günümüz böyle güzel ve eğlenceli geçti. Aramıza katılan , bize destek veren bütün sponsorlarımıza ve mükemmel ikarmlarıyla bizi ağırlayan Benzin Cafe'ye tekrar teşekkürler.


Katılan Arkadaşlarım :






You may also like

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.


https://www.blogger.com/follow-blog.g?blogID=6974719358234970454

 


Nur's Stuudio

Türkiye'nin En Popüler Blogları

Yazar Kafem

Bumerang - Yazarkafe

Hürriyet

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *