Sheraton Hotel de gerçekleşen Image Skin Care Lansmanına  davet edildik. Bumarkayı duyanınızvar mı yok mu bilmiyorum ama ödül alm...

IMAGE SKIN CARE LANSMANI

/
0 Comments



 Sheraton Hotel de gerçekleşen Image Skin Care Lansmanına  davet edildik. Bumarkayı duyanınızvar mı yok mu bilmiyorum ama ödül almış yurt dışında çok ünlü olan ve Türkiye'de de bu üne kavuşmaya çalışan , parfümerilerde satılmayan , sağlık açısından zararı olmayan bir markadır. Klinikler de uzmanlar tarafından tavsiye üzerine eczanelerden satın alabilirsiniz.  Parfümerilerde satılmaması benim çok hoşuma giden bir ayrıntı oldu. Ürünler paraben içermiyor.  Bu pek çok bakım ürünlerinde dikkat etmeniz gereken önemli bir nokta !
Ürünler klinik deneyler yapılmadan da hizmete sunulmuyor. Bu özellikler de markayı seçici ve sağlıklı kılıyor.

Lansman da Image Skin Care ürünleriyle ilgili slayt gösterilerinden neler öğrendim neler not aldım şimdi sizlerle paylaşayım:

Öncelikle kliniklere gittiğinizde sizin cilt tipinizi öğrenmek için test yapıyorlar ve ona göre uygulamaya geçiyorlar.
Ürünlerinin renkli olmasının da anlamı : her renk ürünün farklı özellikleri olmasıdır.Yaşlanma karşıtı seri için (Anti-aging) gri renklerini kullanmışlar. Ageless serisinde sadece cilt akım ürünleri değil maskara, leke açıcı ve aydınlatıcı bulmakta mümkün.


Vital  C sersisi turuncu renkte ve hassas , Rozesea'ya yatkın , kuru/susuz kalmış çevresel hasar görmüş ciltler için tasarlanmış ürünleri içeriyor.( Kokuları harika ! )


Ormedic serisi yeşil renkte ve tıbbi etkinliğe sahip organil içerik maddelerin bulunduğu ; gençlere , hamilelere ve kanser geçmişi olan hastalara da tavsiye edilen ürünleri içeriyor.Kendinden o kadar emin bir marka ki hamilelere ve kanser geçmişi olan hastalara da uygun ürünler ortaya koyabiliyorlar.


Clear Cell serisi mavi renkte ve akneli , yağlı , akneye yatkın cilt tiplerine uygun formüle edilmiştir.


Body Spa kahverengi renkte ve özel vücut bakım serilerinden oluşmaktadır.
Prevention + Serisi sarı renkte ve geniş senktrumlu UVA/UVB güneş koruması içeren nemlendiricilerin olduğu bir seridir.
I Conceal Serisi de kahverengi renkli ve sizlere kusursuz bir cildiniz olmasını sağlıyorlar.Fondötenleri merak etmiyor değilim !

Bunlar ürünler hakkında bilgilerimdi. Şimdi lansman da biz neler yaptık , neler yedik-içtik , ne giydik , nasıl eğlendik hepsini sırayla paylaşacağım.

Öncelikle hepimizin toplu bir fotoğrafını paylaşayım.


Lansman sabah 09.00 da başladı ve satt 17.00 a kadar sürdü. Hatta biz ayrılırken hala devam etmekteydi.
İlk olarak sabah kahvelerimiz ve yanında atıştırmalık birşeylerle kendimize geldik ve lansman başladı.


Lansmanın uzun bir kısmında bizlere görsel slaytlarla ürün hakkında bilgiler verdiler.



Saat 13.00 civarında bir mola verdik ve yemek kısmına geri döndük. Yemekte neler mi var ? Söylemeden geçemeyeceğim yemekler harikaydı!!




Sonrasında kalan slayt sunumlarını da dinleyip cilt bakım uygulamalarına geçtiler. Cilt bakım uygulamaları çok etkileyiciydi. Dakikalık değişimleri bile görmek mümkündü.
Ve son olarak bizlere ürünlerinden hediye ettiler. Bizi davet eden ve çok güzel bir şekilde ağırlayan Image Skin Care ailesine çok teşekkür ederim. Çok güzel ve eğlenceli bir gün geçirdim.

Takibe alıp daha çok bilgi alabilmeniz  için Twitter ve Facebook sayfalarını takibe alabilirsiniz.









You may also like

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.


https://www.blogger.com/follow-blog.g?blogID=6974719358234970454

 


Nur's Stuudio

Türkiye'nin En Popüler Blogları

Yazar Kafem

Bumerang - Yazarkafe

Hürriyet

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *