Herkese merhaba, H&M alışverişlerimi tanıtmaya kaldığım yerden devam ediyorum. Bugün sizlere ‘Hi-Definition Invisible Powder’ ve H&a...

H&M ALIŞVERİŞLERİM: HI-DEFINITION INVISIBLE POWDER VE MAKYAJ SÜNGERİ

/
0 Comments

Herkese merhaba, H&M alışverişlerimi tanıtmaya kaldığım yerden devam ediyorum. Bugün sizlere ‘Hi-Definition Invisible Powder’ ve H&M makyaj süngerinden bahsedeceğim.

Sabahları işe giderken yaptığım gözaltı makyajım ne yazık ki öğlene doğru çizgilerime dolmaya başlıyor ve makyajım uçuyordu. Günün sonuna geldiğimde ise makyajdan eser kalmıyor, cildimde yağlı bir görünüm oluşuyordu. Yaptığım araştırmalar sonucunda ihtiyacım olan şeyin transparan pudra olduğuna karar verdim ve vakit kaybetmeden Mac’in Prep+Prime transparan pudrasını satın aldım. Mac pudra yapı olarak çok iyi olmasına rağmen fiyat olarak daha uygun fiyatlı bir muadilini de satın almak istiyordum. Bu süreçte pek çok pudra denedim ve en başarılısının kesinlikle H&M transparan pudra olduğunu söyleyebilirim. Benim transparan pudradan en büyük beklentim herhangi bir renk vermeden makyajı sabitlemesi ve bu pudra bunu gayet güzel başarıyor. Islak bir sünger yardımıyla gözaltınıza uyguladığınızda makyajı gün sonuna kadar koruyor, hem de makyajın akmasını veya gözeneklere dolmasını engelliyor. Ayrıca transparan pudra üstüne uyguladığınız far, göz kalemi ve eyeliner gibi renklendirici ürünlerin de bulaşma ihtimalini en aza indiriyor.

Fiyatına gelince, az önce bahsettiğim gibi gayet ulaşılabilir; 29.99. Eğer siz de benim gibi makyajınızın gün sonuna kadar dayanmasını ve gözeneklerinize dolmamasını istiyorsanız  H&M Hi-Definition Invisible Powder’ı denemelisiniz.

İkinci olarak bahsetmek istediğim ürün ise H&M makyaj süngeri. Beauty Blender ile başlayan makyaj süngeri akımı son yıllarda hızla yükselmekte ve her bayanın makyaj dolabında yerini almakta. Hemen hemen her kozmetik markası ise kendi makyaj süngerini üretmeye başladı. H&M’in makyaj süngeri ise en başarılı süngerlerden diyebilirim. Pek çok markaya göre daha yumuşak bir yapısı var ve bu yapısı uygulama yaparken size kolaylık sağlıyor. Diğer kullandığım sert makyaj süngerleri uygularken cildime zarar veriyormuş gibi geliyordu ve fondöteni dağıtmakta başarılı oldukları söylenemezdi. H&M makyaj süngeri ise sivri ucu ve aşağı doğru genişleyen yapısıyla hem dar hem de geniş yüzeylere kolayca uygulama yapma imkânı veriyor ve fondöteni emmeden ve cilde eşit bir şekilde dağıtıyor.  Ben göz altıma uygulama yaparken sivri ucunu yanak ve boyun bölgemde ise geniş kısmını kullanıyorum.. Nemli kullanımda gayet güzel şişiyor ama benim gibi bazı sabahlar ıslatmaya üşeniyorsanız kuru kullanımda da gayet başarılı.

Benim kullandığım tozpembe renkli orta boy süngerlerin fiyatı 6.99. Tek kötü özelliği ise her H&M mağazasında bulunmuyor olması. Benim size önerim bulduğunuz anda birkaç tane almanız çünkü bir dahaki sefere bulamama ihtimaliniz yüksek.




You may also like

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.


https://www.blogger.com/follow-blog.g?blogID=6974719358234970454

 


Nur's Stuudio

Türkiye'nin En Popüler Blogları

Yazar Kafem

Bumerang - Yazarkafe

Hürriyet

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *