Önceki postum da bahsettiğim gibi bu buluşma benim Bursa bloggerlar arasına katılmamdaki  ikinci etkinliğimdi. Beni aralarına aldıkları iç...

BENZİN BLOGGER BULUŞMASI SPONSORLARIMIZ

/
2 Comments
Önceki postum da bahsettiğim gibi bu buluşma benim Bursa bloggerlar arasına katılmamdaki  ikinci etkinliğimdi. Beni aralarına aldıkları için hepsine tekrar tekrar teşekkür ederim. Özellikle Neşe ve Özlem'ciğime. Onların emekleri sayesinde bu organizasyonlar ve sponsorlarımız bizimle iletişime geçebiliyorlar. 
Şimdi gelelim sponsorlarımıza! Bu buluşma sonucu kaç post yazarım tahmin bile edemiyorum. Ürünlerin çoğunu şuan deneme şansım olmadı ama hepsiyle ilgili ayrıntılı postlar da hazırlayacağım. Ama hepsi o kadar güzel ki kokuları , görünüşleri , renkleri ; eminim hepsi beni yanıltmayacak kadar güzeldirler.

İlk ürünümüz Saç Tebeşiri. Bu ürünü çoğu Youtube videolarında ve bloggerların postlarında görüp merak ediyordum. Sonunda benimde oldu :) Tabi ki hemen denedim ve yazın Ada da sürekli kullanacağım bir ürün kesinlikle !




Şimdiki ürünümüz Kağıt Hikaye'den çok şirin bir kolye! Eğer Kağıt Hikaye'yi tanımıyorsanız mutlaka bir tıklayıp ürünlerinin güzelliğine bir göz gezdirin derim. Eminim kendi zevkinize uygun bir takı bulacaksınız. Benim şirin kolyem bu. Ben çok beğenerek ve severek kullanıyorum umarım sizde beğenirsiniz.


Şimdi sırada kutusunu taşımakta bir hayli zorlandığım eve gelir gelmez ilk açtığım paketlerden biri Watsons 'ın yollamış olduğu paketimiz var.Rengi , şirinliği resmen 2014 'e çok güzel başlama sebebi ! İçindekileriyse kutudan daha güzel ve tam da ihtiyacım olan ürünler listesindendi. Ben hepsini çok beğendim. Şimdilik sadece görsel paylaşıyorum ama tavsiye postum da ayrıntılı olarak bilgi vereceğim.


Biz kızların en büyük ihtiyacı ve çoğumuzun neredeyse her gün kullandığı ürünümüz var sırada ; Makyaj temizleme sütü ve medillleri! Bebak Acı Badem 'in göndermiş olduğu mendilleri ve makyaj temizleme sütünü zaten kullanıyordum ve memnundum. Kışın soğuktan ve yazın Aydın'ın deli sıcağından cildimi yumuşacık ve pürüzsüz olmasını sağladığı için tekrar teşekkürler. ( Momjimin tatlılığına kaç puan ? Onların da tanıtımını yapacağım en kısa zamanda :) )


Saç bakımına önem verenler , saçlarım en değerlim diyenler burayaaa !
Bu zamana  kadar çok ürün kullandım ama bu kadar güzel kokan saçlarımı bu kadar yumuşak yapan başka bir şampuan saç kremi görmedim. B-A-Y-I-L-D-I-M-M-M! Hangi üründen mi bahsediyorum ? Tabiki HC HAIR CARE . Hala kullanmadıysanız , saçlarınız yıpranmış durumdaysa mutlaka denemelisiniz. Saçlarının güzel kokmasına takıntılı olanlar varsa özellikle hemen almalısınız. 



Bu kış aylarında yağmur yağarken oturup bitki çayı içmek kadar daha keyif veren bir şey var mı ki ?
Özellikle de çayınız Doğadan ' sa ! Ben kolay kolay aktar dışında bir yerden çay alıp içmeyen biri olarak Doğadan çaylarını  , kokusunu , tadını çok beğeniyorum. Bize göndermiş oldukları çaylardan ise en çok Chai çayını sevdim! İçinde sevdiğim bütün bitkiler var ve kokusu beni benden alıyor. 


Bitkisel ürünlerden başlamışken şimdiki  ürünümüzde Raen 'den! Daha önce adını ablamdan duymuştum ama kullanma fırsatım olmamıştı. Bize göndermiş oldukları sabun suda %100 çözünme özelliğe sahip ve pH derecesi  7.5 olan nadir , güvenilir ve sağlıklı sabunlardan biridir. 



Doğal , organik ürünlerle devam ediyoruz ve şimdiki ürünümüz CYRENE 'den ! Daha önce kullananlarınız var mı bilmiyorum ama sabunun kokusuna bayıldım. Henüz deneme fırsatım olmadı. Kullanmak için sabırsızlanıyorum ve hemen ayrıntılı tavsiye postumu da ekleyeceğim. Kokularına aşık oldum !












You may also like

2 yorum:

Özge dedi ki...

Blogunu cok begendim :) ♥

http://xbigdream.blogspot.de

Unknown dedi ki...

Çok teşekkürler Özge'cim :)

Blogger tarafından desteklenmektedir.


https://www.blogger.com/follow-blog.g?blogID=6974719358234970454

 


Nur's Stuudio

Türkiye'nin En Popüler Blogları

Yazar Kafem

Bumerang - Yazarkafe

Hürriyet

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *