Babe markası 1994 yılında İspanya ' da çıkmış fakat zamanla dünyanın en iyi dermokozmetik markaları içinde yerini almıştır.  Türki...

BABE DERMOKOZMETİK MARKASIYLA HALA TANIŞMADINIZ MI ?

/
0 Comments


Babe markası 1994 yılında İspanya ' da çıkmış fakat zamanla dünyanın en iyi dermokozmetik markaları içinde yerini almıştır.  Türkiye de ise Babe ürünlerinin satışını Optimer Sağlık tarafından yapılmaktadır.

Alışveriş merkezlerine , marketlere gittiğinizde cildiniz için yüzlerce ürün bulabiliyorsunuz. Ama nerdeyse hepsinin bir yan etkisi oluyor. Hepimizin cilt tipi birbirinden farklı ve hepimizin farklı farklı cilt sorunları var. 
Babe bu durumu kendine amaç edinmiş ve buna göre ürünler hazırlamış.  Cildimizdeki problemleri basite indirgeyip sadece bu problemlere dayalı ürünler yapmışlar. Ürünler bütün cildimizin bakımını ve ihtiyacını karşılayacak şekilde üretilmiştir.

Peki Babe markasına ait hangi ürünler mi var ?
Babe Nemlendiriciler , Çatlak Kremi , Aloe Jel  , Göz Çevresi Kremi , Yağsız Güneş Kremi , Stop Akn , Ekstra Yumuşak Şampuan , Su Bazlı Nemlendirici , Dökülme Önleyii Şampuan , Lifting Etkili Anti-Age Krem ve Güneş Kremleri Serisi ve sayamadoğım daha birçok set..

Babe pediatri serisi

Babe sadece yetişkinleri değil bebek ciltlerini de düşünmüş. Bu sette neler yok ki. Babe pişik kremi , konak şampuanı , yıkama yağı , ekstra yumuşak şampuan , çatlak önleyici hamile kremi ve intim jel.


Babe Stop Akn Serisi 

Bu seri akneli ciltlere özel ürünleri kapsamaktadır. Arındırıcı yüz temizleme jeli , sıkılaştırıı tonik losyon , dengeleyici ve nemlendirici krem , onarıcı krem , kurutucu stick , eksfoliating kremleri  bu set içerisinde bulabilirsiniz.



Babe cilt bakım ürünleri

Babe cilt bakım ürünleir içerisinde de ; vücut kremleri , anti-aging göz çevresi jel , anti-age kırışıklık önleyici krem , tonik , losyon , cilt temizleme sütü , kızarıklık önleyici krem , dudak koruyucu , el kremi , aloe jel( epilasyon ve lazer sonrası için mükemmel! ) , yenileyici mis gülü yağı ( en merak ettiğim ) ve cilt yenileyici yağları bulabilirsiniz.


Babe saç bakım seti 

Saç bakım seti içerinde de dökülme önleyici şampuanlar ve losyonlar  , kepek giderii şampuanlar , yağlı saçlar için şampuanları tek tek ve kit halinde bulabilirsiniz.


Babe güneş ürünleri 

Cildiniz çok hassas güneşte hemen kızarıyorum ve güneş lekelerim oluşuyor diyorsanız mutlaka bu sete göz atmalısınız.Bu set içerisinde güneş koruyucu yüz için kremler , leke giderici set ve güneş sonrası losyonları bulabilir ve güvenle kullanabilirsiniz.


Babe vücut bakım serisi 

Babe herşeyi düşünmüş ve ürünlerini geniş ürün yelpazesinde sunuyor. Çatlak kremleri , nemlendirici vücut kremleri , nemlendirici kremler , nipple göğüs ucu kremleri , anti-selülit kremleri , ayak onarıcı kremler , yulaf özlü banyo jelleri , atopik bakım setleri ,yumuşak banyo jelleirini bulabilirsiniz. 

Ben en çok aloe jel ve güneş koruyucu kremlere bayıldım. Lazer sonrası cildinizi rahatlatıyor ve tahrişlerden koruyor.









                                                         





You may also like

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.


https://www.blogger.com/follow-blog.g?blogID=6974719358234970454

 


Nur's Stuudio

Türkiye'nin En Popüler Blogları

Yazar Kafem

Bumerang - Yazarkafe

Hürriyet

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *