Sponsorlarımıza kaldığımız yerden devam edelim. O gün eve dönmek o kadar zordu ki elimizde poşetler dolusu hediyeler! Postlarını yazmak da...

Bursa Blog Buluşmamız Ve Sponsorlarımız -2-

/
2 Comments
Sponsorlarımıza kaldığımız yerden devam edelim. O gün eve dönmek o kadar zordu ki elimizde poşetler dolusu hediyeler! Postlarını yazmak da bir o kadar uzun sürecekmiş gibi hissediyorum. Şimdi gelelim sponsorlarımızdan  Tresan'ın bize göndermiş olduğu hediyelerini incelemeye :


Şampuan ve saç toniği! 
Şampuanı üniversite birinci sınıfta strese bağlı saç dökülmelerinden dolayı doktorumun önerisiyle kullanma fırsatım olmuştu. Şampuanı denememiş olanlar mutlaka saç kremiyle beraber kullanmalı. Tresan'ın saç toniğini daha öne hiç kullanmamıştım. Tonik ; kayın ağacı özleri , vitaminler , kafein ve Piroctoneolamine içeriyor. Saç kökleriniz besliyor ve kepek oluşumunu önlüyor. Toniği duş sonrası ıslak saçlarınıza püskürtüp masaj yaparak uygulayabilirsiniz. Ben kokusunu çok sevdim. 

Şimdiki ürünler sevgili Ixora 'dan ! Bize göndermiş oldukları notluk  ve parfüm için çok teşekkürler. Parfümün adı White Musk ve ilk denediğinizde sizi yanıltan parfümlerden biridir. İlk sıktığınızda biraz ağır bir kokusu olduğunu hissetseniz de zamanla çok güzel ve ferah bir kokuya dönüşüyor. Çiçek ve şeker sevenler Ixora 'nın sitesinden Pastel bayan parfümlerinden bu parfüme ulaşabilir. 


Bu görsel de gördükleriniz bayanların sürekli ihtiyaç listesinde ilk sıraları dolduran ürünler! Her kozmetik alışverişlerinizi yaparken  eminim yanında pamuk , makyaj temizleme  mendilleri , aseton almadan çıkmamışsınızdır. Bize gönderdikleri kaliteli ve güzel ürünlerinden dolayı Fresh'n Soft ' a çok teşekkürler.


DOA  Ürünlerini çok duymuştum ama hiç kullanma fırsatım olmamıştı. Bu güzel blog etkinlikleri sayesinde hiç tanışmadığımız markalarla tanışıp ürünlerini deneme fırsatı buluyoruz. Lavanta suyu , Shea Butter ve deneme boy Skualen  için Doa 'ya çok teşekkürler! Skualen doğal zeytin yağından elde edilmiştir. 


En çok beğendiğim ürünlerden olan Wiggle Steps ! Diğer ikisini dayanamayıp giydiğim için malesef paylaşamıyorum. Çoraplarına önem veren , renk renk , model model olsun , her gittiğim ortama uyum sağlasın isteyenler için mükemmel bir marka. Topuk kısımlarında wiggle steps yazması da ayrı bir şirinlik. Ayrıca bu çoraplar %100 organik , ayağınızı terletmeyen rahatlıkla her yerde giyebileceğiniz şekilde tasarlanmıştır. Bene mutlaka Wiggle Steps'i ziyaret edin sizin de kişiliğinizi yansıtan bir çorap bulacağınıza eminim. Bu arada fiyatları 18-21 arası değişiyor. 




Molped  de o gün bizi yalnız bırakmadı. Reklamlarında da olduğu gibi mükemmeli isteyenlere!


LAVERA Organik Kozmetik 'e göndermiş olduğu far için çok teşekkürler. Lavera  organik sertifikalarını almış bu alanda kendini ispat etmiş sayılı kozmetik markalarından biridir.  Lavera 'da yüz temizleme setleri , Anti-aging setleri , yağlı akneli , lekeli , normal ve karma  ciltlere özel serileri ve makyaj ürünleri bulabilirsiniz. 


Neva Kozmetik  de bize o gün birbirinden güzel hediyeler yollamış. Saç  bakımına dair hemen herşeyi bulabildiğim bu güzel paket için çok teşekkürler. Saça yapışmayan ve saçınızda kalıntı bırakmayan spreyi  sürekli kullananlara mutlaka tavsiye ederim. Yıpranmış saçlara acil bakım içinse Nutritive Repair özel formülüyle saçlarınızı yumuşacık yapar ,parlatır ve karışmış , dolaşmış saçlarınızı kolayca açılmasına yardımcı olur. Temiz ve nemli saçlarınıza uygulayacağınız saç serumu ise saçlarınızı yumuşak ve parlak hale getirir.  Ben saçlarımı boyamadığım için saç boyası hakkında yorum yapamayacağım ama diğer ürünlerinden çok memnun kaldığım için umarım o da güzeldir.


Oriflame de bizi o gün unutmayan ve bize destek olan markalardan biriydi. Ben sıklıkla takma kirpik kullanıyorum  ama Oriflame 'in kirpiğini daha önce hiç kullanmamıştım. Deneyip yorumlarımı sizlerle en kısa süre içinde paylaşacağım. İçlerinde en çok ruja bayıldım ! Denemenizi tavsiye ederim. Bu güzel paket için çok teşekkürler.



Veeee bu şirinpaketiyle beni en çok mutlu eden ürünlerden birini de Online Eczanem göndermiş. İçine koymuş oldukları gül yaprakları ve  inciler çok zarif ve şıktı. Çok teşekkürler.













You may also like

2 yorum:

aycanhayatadair dedi ki...

harikasınız kızlar :)) ürünlerde öyle :)

Unknown dedi ki...

Teşekkürler tatlımm :)

Blogger tarafından desteklenmektedir.


https://www.blogger.com/follow-blog.g?blogID=6974719358234970454

 


Nur's Stuudio

Türkiye'nin En Popüler Blogları

Yazar Kafem

Bumerang - Yazarkafe

Hürriyet

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *