Sponsorlar postumuzun ilkinde gıda sponsorlarımıza yer vermiştiM. Bu postta da diğer sponsorlarımızla devam edelim.  Bize bu partiyi Mas...

Masum İnciler Pink Spring Party Sponsorlarımız #2

/
0 Comments
Sponsorlar postumuzun ilkinde gıda sponsorlarımıza yer vermiştiM. Bu postta da diğer sponsorlarımızla devam edelim.
 Bize bu partiyi Masum İnciler  Kitap Evi Otel de  düzenledi.
Kitap Evi Otel'e daha önce de gitmiştim ama kış mevsiminde gittiğim için bahçesinde
 oturamamıştım ve içini gezememiştim.



Ben hayran kaldım. Odaların şıklığı , zarifliği harika ! Bursa'ya gelirseniz mutlaka uğrayın derim.


Dalin 'i görünce belki çok şaşırdınız ama benim kışın vazgeçemediğim ürünlerden ! Bebek yağı ve losyonu kışın oluşan ciltte oluşan  çatlak ve kurumalara kesinlikle birebir!Kışın ne kullandıysam cildim kurudu diyorsanız mutlaka denemelisiniz.



Burcu'cuğumun (Masum İnciler) bloğunu takip ediyorsanız zaten onun kitap sevgisini ve kitap etkinliklerini biliyorsunuzdur. Bu hediye de tam onun partisinde olması gereken ve bence en anlamlı hediyelerdendi.
Trend Yayın Evi ' ne desteği için çok teşekkür ederim. 


Nob Asetonsuz Oje Temzileme Mendillerini son zamanlar da birçok blogda  görmüştüm ve çok merak ediyordum. En kısa sürede deneyip yorumlarımı yazacağım.


Arnica 'da bizlere Merlin  elektrik süpürgesiyle destek oldu. Hem el süpürgesi hem de saplı olarak kullanımı pratik ve fazla yer kaplamayan  bir ürün.  Ayrıca renkleri de çok hoş. Daha ayrıntılı yorumlarımı gelecek günlerde yazacağım. Teşekkürler.


Likit Fondöten ve parlatıcıyı Jane İredale firması yolladı. Jane İredale mineral makyaj ürünleri satmasıyla adını duyuran bir firma olup hediyeleriyle beni çok mutlu etti. Parlatıcı tam yazlık , fondötense kuru ve normal ciltler içn makyaj bazı olarak mükemmel seçim.


Urban Care yeni çıkan ürünlerinin testerlarıyla bizi yalnız bırakmadı.
 Te tree oil yağlı ürünleri çok merak ediyorum.
 Çok teşekkürler.


Doa Kozmetik önceki etkinliğimizde de bizi yalnız bırakmamıştı.Boyalı saçlar için sülfatsız şampuan ve saç bakım kremi malesef benim için uygun değil ama eminim diğer ürünlerinden farksızdır. Ürünlerini severek kullandığım çok memnun olduğum bir firma.Çok teşekkürler.



Organique Shea Butter Body Balm ile bizlere destek oldu.  İlk defa kullanacağım bir ürün ama kokusu kesinlikle harika.
 Detaylar ve yorumlar yakında blogda olacak takite kalın.


Raen önceki etkinliğimizde de bizlere ürün göndermişti ve çok memnun kalmıştım. Toniği bol gül suyu kokulu ve ferahlatıcı ,  yüz kesesi ise ölü derileri temizleyip cildinizi yumuşacık yapıyor.



Aubrey Organics 'in göndermiş olduğu güneş sonrası krem bu yaz en büyük yardımcım olacak. Güneşlenme sonrası oluşan lekeleri önlemek için mükemmel seçim!


Burt's Bees yaban mersinli ve bitter çikolatalı ürünüyle bizlere destek oldu. Kokusu harika !


Sabunopia  'nın göndemiş olduğu sabunlar tam bizim moda ve kozmetik bloglarımız için! 
Kokuları ve ışıltılarıyla mükemmeller.
Emeklerinize sağlık Sabunopia.


Watsons etkinliğimizde Rimmel ve NYC ürünleir ile bize destek oldu. Rimmel'in Rita Ora ojeleri bu aralar bütün bloggerların favorisi ve benimde vazgeçemediklerimden oldu. 
Color Rush kalem  rujun rengine bayıldım. Tam yazlık!
 Scandal Eyes 'in fırçası alıştığımız fırçlardan farklı ve kıvrımı çok iyi. 
Wake Me Up 'ı eminim kullanmayanımız kalmamıştır.
 Kullandığım ve memnun kaldığım ürünler arasında. 
Nyc ruj çok şirin ve parıltısıyla hem günlük hem de özel makyajlar da faydalabileeğim bir ürün.



Oriflame de bizlere rimel , ruj ve 2 adet far ile destek oldu. Farların rengi çok güzel. Makyaj çok iyi yapamasam da kullandığım da kesinlikle postu yayınlayacağım. Teşekkürler !



Otacı 'nın göndermiş olduğu kolay tarama spreyi kesinlikle tam benlik. Saçlarım uzun ve gür olduğu için  ne kadar saç kremi kullansam da çok faydasını göremiyorum. 
Deneyip detayları sizlerle en kısa sürede paylaşacağım.



Cyrene yeni çıkarmış oldukları yüz temizleme ürünlerini gönderdiler.Bir çok blogda okumuştum ve yorumlar gayet iyi yöndeydi. Umarım bende memnun kalırım. 


Dylon  ilk defa kullanacağım. Çoğu bloğun DIY postlarında kıyafetlerinin renklerini  Dylon ile kolayca değiştirebildiklerini görüp çok beğenmiştim. Bende öncesi ve sonrası postu yaparak sizlerle paylaşaçağım. 



Konjac Sünger son zamanlar da çokca reklamı yapılan ve çoğu bloggerın memnuniyetle kullandığı bir üründür. Sünger canlı bir bitki olduğu için hassas kullanmalı ve kuru bırakılmamalıymış. Kullananların dikkantine!


Bu etkinliğimiz de bize destek olan firmalara çok teşekkür ederim. Ürünlerin hepsi birbirinden güzel. Hepsini deneyip zaman içinde yayınlamaya çalışacağım. 




















You may also like

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.


https://www.blogger.com/follow-blog.g?blogID=6974719358234970454

 


Nur's Stuudio

Türkiye'nin En Popüler Blogları

Yazar Kafem

Bumerang - Yazarkafe

Hürriyet

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *