Merhabalar ; Postu yazmakta geciktiğim için öncelikle firmalardan ve sizlerden özür dilerim. Bildiğiniz gibi Soma 'da gerçekleşe...

11 MAYIS NUR'S STUDIO GÜLE GÜLE PARTİM!

/
2 Comments
Merhabalar ;

Postu yazmakta geciktiğim için öncelikle firmalardan ve sizlerden özür dilerim.
Bildiğiniz gibi Soma 'da gerçekleşen 'maden kazası' hepimizi çok etkiledi. Hiç bir ülkede yaşanmayan bu tür kazaların hala bizim ülkemizde yaşanıyor olması , o kadar teknolojinin gelişmesine rağmen hala insanların kendi çıkarları uğruna ihmaller sonucu gerçekleşen bu olay akıl almıyor. Anlamakta güçlük çekiyorum. Bazen gerçekten müslüman bir ülke miyiz diye düşünüyorum. Vefat eden işçilerimize Allah'tan rahmet ailelerine baş sağlığı diliyorum. Unutulmayacak günler yaşadık. Yaralı işçilerimize  acil şifalar..
Hala bunları düşünmek içimizi sıksa da hayatımız malesef ki devam ediyor.

Gelelim 11 mayıs buluşmamıza
Anneler gününe denk gelmesiyle biraz talihsiz bir tarih olsa da gelen arkadaşlarımın ayaklarına sağlık. Beni yalnız bırakmadıkları için çok teşekkür ederim.
Bursa'lı bloggerlarla tanıştığımdan beri sürekli dilimde olan 'bana da gelin ! bana da gelin!' diretmelerim sonucu 11 mayıs tarihinde karar kıldık ve bende toplandık. 
Daha önce hiçbir blog etkinliğinin evde olduğuna rastlamadım ama gerçekten çok eğlenceli ve samimi geçiyor. İlk başta baya bir tereddüt edip gerilsem de çok güzel geçti. Evim küçük olduğu için ( Görükle'de bir öğreni evi ) sığamayız diye çok korkmuştum. 


Misafirlerim için neler mi yaptım ?
Kısır , mercimek köftesi , tavuklu salata , tuzlu kurabiye , çilek ve erik 
Deniz'ciğim ise (Denizin Yıldızı ) çikolata toplarıyla bizi mahvetti. Tadları mükemmeldi. Yemeye doyamadım.Ellerine sağlık canım benim :*


Betül'ün Pasta Evi de buluşmamıza bu güzel kurabiyeler ile renk kattı.
Tadı , görüntüsü , sunumu hepsi birbirinden güzeldi.
Emeklerin ve desteğin için çok teşekkürler !


Zaman ilerledikçe farkettik ki hiç fotoğrafımız yoktu. Sohbet o kadar koyuydu ki farkına varamadık. 
Bir sürü  kız toplanınca ne dedikodular ne dedikodular..


Yemeklerimizi bitirip sohbet ederken , araya hemen misafirlerim için sponsorlarımızın göndermiş olduğu hediyeleri takdim ettim. Ben gitmeden onlara küçükte olsa benden minik minik hediyeler bırakmak istedim. Tabi ki tekrar buluşacağız ama sonuçta Bursa ' da yaşamayacağım..

Gelelim Sponsorlarımıza :


Dove bizlere bu şirin mi şirin seyahat seti ile eşlik etti. Kutuyu açar açmaz o mis gibi kokusu beni mest etti.
Beyaz kare paketten ise çok şık bir ayna , rozet ve notluklar çıktı. Aynaya bayıldım! Çantamdan çıkarmayacağım kesin.
Seyahat setiyse tatile giderken olmazsa olmazlarım arasına girdi. Herşey düşünülmüş ! Aklınıza gelebilecek , ihtiyacınız olacak herşey var.



Mumyak , gül şeklindeki mumlarıyla bizi yalnız bırakmadı. 
İnsan kıyıpta yakabilir mi bilemiyorum! 
Kokusu , görüntüsü çok hoş. 
Biraz da benim adıma ve partime uygun olduğu için de şımarmadım değil hani :D
Çok teşekkürler Mumyak!
Sizler de özel günlerinizi daha da özel hale getirmek veya dekoratif olarak kullanmak amacıyla mumlardan vazgeçemiyorsanız Mumyak facebook ve internet sayfasına Tık Tık !







Dermomarket.com da beni kırmadı ve desteğini esirgemedi. 
Hemen mailie dönüş yapmaları ve nazik davranmalarıyla benden tam not aldılar!
Bioderma After Sun ( Güneş Sonrası ) kremini hemen kullandım. İlk yorumlarımı kısaca paylaşayım. Öncelikle kokusuna bayıldımmm. En güzel yanı ise yüzünüzde yağlı ve parlak bir görünüm bırakmadan cildinizi nemlendiriyor ve hemen emiliyor. Bioderma After Sun Kremi için Tık Tık !
Nuxe Body deodorant 24 saat etkili ve paraben içermiyor. İz bırakmaması yaz aylarında kullanım için çok iyi.  Kokusunu merak edenleriniz varsa ben sevdim ferah bir kokusu var. 
Cosmed Day -To-Day krem günlük cildinizin doğal nem kapasitesini  koruyan , cildinizdeki pul pul dökülmeyi önleyen bir formüle sahip. Cildinize parlaklık , nemlilik ve anlılık kazandırmak için Tık Tık ! 






Asortika ! Facebook sayfalarından ürünlerini severek takip ediyordum.  Onlara etkinlikten bahseder bahsetmez hemen kabul ettiler ve destek oldular. Gönderdikleri paketlerin hepsi birbirinden şık. 
Kolyeler tam da bu yılın modasına uygun renklerde. Beyaz bluzlarla  çok şık duracağı kesin. Çantasıysa tam plajlık değil mi ? Benim gibi çantanızda çok şey taşımıyorsanız mükemmel seçim! Herşey için çok teşekkürler. Kolyeleri ve çantayı kombinlerim de sık sık görebilirsiniz.

Tekrar gelen bütün arkadaşlarıma ve sponsoralrımıza çok teşekkür ederim ! Uzun uzun postlar yazmayı çok özledimm :(
Biran önce KPSS 'yi güzele atlatıp doyasıya tatil yapmak ve post yazmak istiyorum! 
Sevgilerle..









You may also like

2 yorum:

aycanhayatadair dedi ki...

her şey harikaydı cnm hediyeler ise tam bir sürpriz oldu :) evde toplanmak gerçekten güzel oluyormuş, gitmeden tekrar görüşelim :)teşekkürler

Unknown dedi ki...

Canım benimmm elimden geldiği kadarıyla :) Tabi ki görüşelim :*

Blogger tarafından desteklenmektedir.


https://www.blogger.com/follow-blog.g?blogID=6974719358234970454

 


Nur's Stuudio

Türkiye'nin En Popüler Blogları

Yazar Kafem

Bumerang - Yazarkafe

Hürriyet

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *